La Florestina, ADN Institut, Luami Associació i Arqbag Cooperativa guanyen el 4t Concurs d’Emprenedoria

Les iniciatives premiades rebran una subvenció de 5.000 euros

El projecte de cervesa artesana La Florestina, ubicat a la Floresta, ha estat un de les iniciatives guanyadores del 4t concurs d’Emprenedoria i Economia Social, impulsat per l’Ajuntament. El certamen també ha premiat aquest divendres les iniciatives ADN Institut, Luami Associació i Energia Escolar / ARQBAG Cooperativa en una edició en què hi han participat set projectes, que van ser seleccionats al juliol d’entre un total de 19 iniciatives. Les iniciatives premiades rebran una subvenció de 5.000 euros. L’alcaldessa, Carmela Fortuny, ha definit el concurs com a ‘pioner a Catalunya i a Sant Cugat’, també com una iniciativa que ‘encaixa amb el tarannà emprenedor de la ciutat i amb la seva agenda sostenible’. Fortuny ha subratllat les dades d’ocupabilitat que ha generat al llarg d’aquests quatre anys: ’51 llocs de feina, 22 dels quals de certa complexitat’, ha dit. A més, ha destacat que del total de projectes seleccionats al llarg de totes les edicions, n’hi ha 18 d’actius.

El membre de La Florestina Riccardo Casentini ha subratllat la dimensió social i comunitària del seu