Politica de privacitat

Agustina Monczar Boguslavsky est√† especialment sensibilitzada en la protecci√≥ de dades de car√†cter personal dels Usuaris dels serveis del lloc web. Mitjan√ßant la present Pol√≠tica de Privacitat (d’ara endavant, la Pol√≠tica) Agustina Monczar Boguslavsky, informa els USUARIS d’aquest lloc web, dels usos als quals se sotmeten les dades de car√†cter personal que es recapten en lloc web, amb la finalitat que decideixin, lliure i volunt√†riament, si desitgen facilitar la informaci√≥ sol¬∑licitada.

Agustina Monczar Boguslavsky es reserva la facultat de modificar aquesta Pol√≠tica a fi d’adaptar-la a novetats legislatives, criteris jurisprudencials, pr√†ctiques del sector, o interessos de l’entitat. Qualsevol modificaci√≥ en la mateixa ser√† anunciada amb la deguda antelaci√≥, a fi que tingui perfecte coneixement del seu contingut.

RESPONSABLE

El Responsable del Tractament de les dades de caràcter personal és:

Identitat: Agustina Monczar Boguslavsky amb CIF/NIF: 42372315J, d’ara endavant ENTITAT

Adre√ßa: C/ Josefina Mascare√Īas, 13 – Local N¬ļ3 – 08173 Sant Cugat del Vall√®s, Barcelona

E-mail: info@turipano360.com

FINALITAT DEL TRACTAMENT

La recollida i tractament de les dades personals recollides a trav√©s del formulari de contacte, t√© com a finalitat la gesti√≥, administraci√≥, prestaci√≥, ampliaci√≥ i millora dels serveis prestats per Agustina Monczar Boguslavsky, ateses les sol¬∑licituds d’informaci√≥ i/o consultes plantejades.

TERMINI DE CONSERVACI√ď

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el termini corresponent per a complir amb les obligacions legals, o fins que se sol¬∑liciti la seva supressi√≥ per l’interessat i aquest estigui legitimat per a aix√≤.

LEGITIMACI√ď

Agustina Monczar Boguslavsky est√† legitimat al tractament de dades personals, sobre la base del consentiment atorgat per l’interessat per a un o diverses finalitats espec√≠fiques, tal com recull l’article 6.1.a) del Reglament General de Protecci√≥ de dades personals.

DESTINATARIS

Les dades personals recaptades no seran cedits o comunicats a uns altres tercers, excepte en els sup√≤sits necessaris per al desenvolupament, control i compliment de la/s finalitat/√©s expressada/s, en els sup√≤sits previstos segons Llei, aix√≠ com en els casos espec√≠fics, dels quals s’informi expressament l’Usuari.

DRETS DELS USUARIS: ¬ŅQuins s√≥n els seus drets quan ens facilita les seves dades?

  • Acc√©s: ¬†L’interessat t√© dret a saber quines dades est√† tractant l’ENTITAT sobre ell.
  • Rectificaci√≥: L’interessat t√© dret a sol¬∑licitar la rectificaci√≥ de les dades inexactes..
  • Supressi√≥: L’interessat t√© dret a sol¬∑licitar la supressi√≥ de les seves dades quan, entro altres motius, les dades no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.
  • Limitaci√≥ del tractament: En determinades circumst√†ncies l’interessat podr√† sol¬∑licitar la limitaci√≥ del tractament de les seves dades, en aquest cas √ļnicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Oposici√≥: En determinades circumst√†ncies l’interessat podr√† oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas l’ENTITAT deixar√† de tractar les seves dades, excepte per motius leg√≠tims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Portabilitat de les dades: Nom√©s aplicable a dades automatitzades i consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol¬∑licitud del mateix).

Pot vost√® exercir els seus drets incl√≤s el dret a retirar el seu consentiment (si aquest va ser atorgat) enviant un escrit acompanyat del seu DNI a Agustina Monczar Boguslavsky en C/ Josefina Mascare√Īas, 13 – Local N¬ļ3 – 08173 Sant Cugat del Vall√®s, Barcelona o enviant un e-mail a hola@acroaerea.com

A m√©s t√© vost√® dret a presentar una reclamaci√≥ davant l’Autoritat de Control en mat√®ria de Protecci√≥ de Dades, actualment l’Ag√®ncia Espanyola de Protecci√≥ de Dades.

MESURES DE SEGURETAT

El responsable del tractament Agustina Monczar Boguslavsky aplicar√† mesures t√®cniques i organitzatives apropiades per a garantir un nivell de seguretat adequat al risc d’aquest.

TRANSFER√ąNCIES INTERNACIONALS

No es realitzen transferències internacionals.

PERFILS I PRESES DE DECISIONS AUTOMATITZADES

No s’elaboren perfils, No es prenen decisions automatitzades amb les dades facilitades per l’usuari.